Heeft de regering aandacht voor de prijzen in de winkels?

De regering is dagelijks met alle actoren bezig om deze kwestie te bespreken en met oplossingen te komen. Ook een bijdrage van de samenleving is gewenst in deze.

• 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Kunnen goederen het land binnenkomen?

Emergency en cargo vluchten vinden normaal plaats.

Is er een reden tot paniek als het gaat om de beschikbaarheid van producten?

Nee, er is geen reden tot paniek. De samenleving wordt gevraagd niet onnodig over te gaan tot het...

Statement met betrekking tot gesloten winkels

De Regering van de republiek Suriname werkt aan oplossingen om zoveel mogelijk winkels...